Зміна правил оформлення візи по Карті поляка

З 01.06.2013 року змінились правила оформлення візових анкет по Карті Поляка при подачі документів через консульства. 

Перш ніж подати візову анкету до консульства потрібно пройти реєстрацію та заповнити візову анкету через сайт  http://www.e-konsulat.gov.pl (анкети, які незареєстровані на даному сайті не будуть прийматися консульствами). З роздрукованою анкетою, у визначений системою термін, треба прийти до Консульства з метою продовження візової процедури.

Розглянемо основні  зміни при оформленні візової анкети:

1. При роздрукуванні візової анкети вам буде надруковано персональний штрих код. Даний штрих код зчитує охорона генеральних консульств і лише після цього дозволяє пройти у консульство, щоб подати документи на оформлення польської національної візи типу D.

2. У візовій анкеті усі дати оформляються за принципом роки-місяці-дні, а не навпаки як було раніше.

3. Тепер при оформленні візи по Карті поляка потрібно заповнювати усі пункти візової анкети. Забороняється ставити позначку N/a з метою оминути відповідь на якийсь пункт візової анкети!!!!

4. Від руки оформленні анкети не приймаються. Оформленні анкети за допомогою будь-яких інших програм (крім e-konsulat) не будуть прийматиися консульствами.

5. У візовій анкеті обов’язково потрібно зазначати дані про особу, яка мешкає у Польщі та яка буде метою візитів власника Карти поляка!!! Як ми пам’ятаємо раніше цього не вимагалось.

6. Усі дані у візовій анкеті повинні відповідати дійсності. У протилежному випадку вам може бути відмовлено у видачі візи.

7. Візові анкети роздруковані за допомогою системи e-konsulat забороняється виправляти за допомогою інших програм.

8. У пункті 11 візової анкети (Національний ідентифікаційний номер) автоматично зазначається серія та номер паспорта громадянина України.

9. Ткож потрібно заповнити пункт візової анкети який стосується засобів утримання під час перебування у Польщі.

 

Нагадаємо, що на даний час 

оформити польську національну візу типу D  можна

наступними способами:

Оформивши візову анкету за допомогою системи E-konsulat;

Призначивши дату подачі документів до візових центрів за допомогою сайту візових центрів;

Призначивши дату подачі документів до візових центрів зателефонувавши за телефонами ( з 8:00 – до 18:00, з понеділка до п’ятниці) :

+38 044 5945496
+38 032 2351776
+38 050 1179053.

Передрук інформації, що розміщена на сайті Polonia-Consulting, без згоди адміністрації суворо заборонено!