Безкоштовний мобільний інтернет для смартфонів на території Польщі

У 2016 році на території Польщі запущено додаток для смартфонів Buckshee на Android, який пропонує безкоштовний доступ в Інтернет. Скористатись безкоштовним зв”язком можуть абоненти Orange, Plus і T-Mobile, про це повідомляє інформаційний портал “Альтернатива” з посиланням на Радіо ZET.

Для того, щоб використовувати Інтернет, вам не потрібно мати гроші на рахунку. Застосування Buckshee  не стягує ніяких оплат. Достатньо його встановіти і почати використовувати перемкнувши повзунок в положення «ON».

Додаток Buckshee дозволяє перегляд веб-сторінок, фільмів та спілкування за допомогою миттєвих месенджерів. Вільний працює в браузері і інших додатках, таких як, Facebook Messenger, Snapchat або Netflix.

Для безкоштовного доступу в Інтернет, нам потрібно  буде переглядати усі пропоновані рекламні оголошення 🙂 і в цей час додаток Buckshee переходить в режим очікування, тому ,проглянувши рекламні ролики, додаток необхідно запустити знову, перемістивши повзунок в положення «ON».

Добовий ліміт передачі визначається динамічно в залежності від кількості спонсорів і пропонованої реклами. Цим інтернетом не можна поділитись чи підєднатися за допомогою іншого модемного пристрою. Ви також не зможете завантажувати файли за допомогою пірингових-програм.

Для завантаження Buckshee доступний в Google Play.

Джерело: Інформаційний сайт «Альтернатива»