Карта постійного перебування в Польщі. Юридичний порадник

У пропонованому виданні вперше зібрано та висвітлено всю необхідну інформацію щодо отримання власниками Карт поляка та особами польського походження дозволу на постійне перебування в Польщі. Тут описується процедура отримання фінансової допомоги на поселення в Польщі власників Карт поляка. Довідник містить зразки заповнених документів, практичні поради та покрокові інструкції з кожної процедури. Довідник написаний на основі 5 річного практичного досвіду в справі легалізації перебування іноземців у Польщі

Довідник призначений для осіб польського походження, власників Карт поляка, юристів та адвокатів.

Для кого і для чого це видання? «Карта постійного перебування в Польщі. Юридичний порадник» допоможе власникам Карт поляка та особам польського походження самостійно отримати дозвіл на постійне перебування в Польщі. Довідник також буде незамінним для самостійної підготовки осіб польського походження до проходження обов’язкової співбесіди з воєводою, оскільки містить основну інформацію з історії, географії та культури Польщі, подану польською та українською мовами.

Структура довідника. Окремими розділами висвітлено процедуру отримання Карти постійного перебування, порядок отримання допомоги на поселення в Польщі власників Карт поляка та подано законодавчу базу. Спосіб викладу та оптимальний обсяг матеріалу вигідно вирізняють пропонований довідник серед навчальної та юридичної літератури. Видання подає матеріал з історії Польщі від найдавніших часів до сьогодення. Окрім цього, у довіднику на доступному рівні описано основні факти з географії та культури Польщі. Наведено конкретні довідки про відомих особистостей, пов’язаних з Польщею.

Це видання – це принципово нове, багатофункціональне та універсальне видання, у якому вперше вміщено основні факти з історії, географії та культури Польщі (польською та українською мовами), а також підібрано всю необхідну інформацію з питання отримання Карти поляка та національної візи.

В нашому юридичному пораднику Ви знайдете:

  1.  взірці заповнених заяв на отримання дозволу воєводи на постійне проживання в Польщі;
  2. взірці заповнених заяв на про несудимість та про відсутність заборгованості у сплаті податків на території Польщі;
  3. взірець заповненої заяви про надання фінансової допомоги власнику карти побиту на поселення в Польщі
  4. українськомовні покрокові інструкції по заповненню вищевказщаних заяв;
  5. питання для підготовки до співбесіди з воєводою, для осіб що мають документи про польське походження;
  6. зразки автобіографій та приклади обгрунтування заяв;
  7. корисні практичні поради по кожній процедурі;
  8. інформацію як записатись на сподачу документів;
  9. оригінальну законодавчу базу;
  10. багато іншої цікавої інформації на цю тему

Фотографії змісту та деяких окремих сторінок знайдете в фотографіях, що розміщені нижче.

Як придбати довідник? Працюємо на території України та Польщі.

Вартість довідника 150 злотих (або 950 грн), оплата на карточку ПриватБанку або польського mBanku.  Для оптових покупців діє система знижок. Зверніть увагу!!! Посередники  та юристи за допомогу в формленні KARTY STAŁEGO POBYTU беруть від 1500 зл до 2-3 тис євро.

За допомогою нашого довідника Ви  самостійно зможете отримати KARTU STAŁEGO POBYTU, зекономивши на послугах юристів та не завжди компетентних посередників. Також з нього можуть скористатися ваші рідні та знайомі. Купуючи книгу Ви інвестуєте в своє майбутнє та отримуєте фахову юридичну допомогу, напрацьовану роками систематичної юридичної практики автора.

В Польщі можна купити довідник за телефоном +48 603 993 051 (є viber) (автор – Василь Дунай) або замовити по електронній пошті: kontakt.polonia.consulting@gmail.com чи skype: polonia-consulting@ukr.net 

Довідник можна особисто переглянути та купити у місті Kępno woj. wielkopolskie +48 603 993 051 Василь Дунай

Для замовлення по території України просимо:

  • дзвонити за телефоном: +38 096 552 54 66 (Марія)
  • писати та дзвонити у Viber: ( +38 09 787 44 993 або +48 603 993 051)
  • писати на електронну пошту: kontakt.polonia.consulting@gmail.com
  • писати на електронну пошту: polonia-consulting@ukr.net
  • писати на skype: polonia-consulting@ukr.net
  • купляти на сайті www.crafta.ua або olx.ua
  • купляти на сайті www.allegro.pl

Довідник можна особисто переглянути та купити в центрі Києва (Майдан Незалежності) +38 096 552 54 66 (Марія).

Доставка (за наш рахунок) рекомендованим листом з повідомленням про вручення Укрпошти  або Новою поштою – на території України або priorytet polecony Poczty Polskiej  – на території Польщі. У випадку доставки Новою Поштою  можлива післяоплата.

10 % від продажу книги буде передано на благодійність (хворим людям та на відбудову костелу св. Антонія з Падуї в Збаражі).

З повагою автор,

В. Дунай