Довідник для отримання польського громадянства

“Довідник для отримання польського громадянства” (ISBN 978-966-07-3233-9) покроково описує процедури надання іноземцям польського громадянства Президентом Польщі та визнання польським громадянином воєводоюОкремим розділом детально висвітлено процедуру подачі заяви про надання польського громадянства Президентом Польщі за посередництвом польського консула на Україні. Довідник містить зразки заповнених заяв та усіх необхідних документів, практичні поради та покрокові інструкції з кожної з вищезгаданих процедур.

Пропоноване видання — це юридична консультація в справі отримання польського громадянства. Працюючи над книгою, автор прагнув поділитися практичним досвідом та створити принципово нове, багатофункціональне та універсальне видання, у якому зібрано всю необхідну інформацію щодо отримання польського громадянства. Слід мати на увазі, що ціни на ведення справи по отриманню польського громадянства коливаються від 2000 злотих до 4000 євро, тому довідник буде вигідною альтернативою. Окрім цього, ніхто не дізнається про Ваші наміри отримати польське громадянство.

Для кого і для чого це видання? «Довідник для отримання польського громадянства» стане в пригоді всім тим, хто має Карту (тимчасового чи постійного) перебування або Карту поляка та бажає отримати польське громадянство. Також довідником можуть скористатися особи які мають документально підтверджене польське походження. Видання буде незамінним під час самостійної підготовки документів, оскільки містить усю необхідну інформацію. Довідник це практична інструкція по отриманню польського громадянства за максимально короткий період часу. Довідник також можуть використовувати юристи та адвокати в своїй практичній діяльності.

Зміст та окремі сторінки довідника розміщено нижче.

Як придбати довідник? Працюємо на території України та Польщі.

Вартість довідника 500 злотих (або 3000 грн), оплата на карточку ПриватБанку або польського mBanku.  Для оптових покупців діє система знижок. Зверніть увагу!!! Посередники  та юристи за допомогу в оформленні польського громадянства беруть від 2000 зл до 4 000 євро.

За допомогою нашого довідника Ви  самостійно зможете отримати польське громадянство, зекономивши на послугах юристів та не завжди компетентних посередників. Також з нього можуть скористатися ваші рідні та знайомі. Купуючи книгу, Ви інвестуєте в своє майбутнє та отримуєте фахову юридичну допомогу, напрацьовану роками систематичної юридичної практики автора.

В Польщі можна замовти довідник зателефонувавши до автора по номеру +48 603 993 051 (є viber) або по електронній пошті: kontakt.polonia.consulting@gmail.com ,  polonia-consulting@ukr.net чи skype: polonia-consulting@ukr.net 

Для замовлення в Україні дзвонити (писати на viber ):  +38 096 552 54 66 (Марія-Київ).

або писати на електронну пошту: kontakt.polonia.consulting@gmail.com ,  polonia-consulting@ukr.net чи skype: polonia-consulting@ukr.net

В Польщі доставка здійснюється за посередництвом Poczty Polskiej – пріоритетним листом з повідомленням про вручення (priorytet polecony).  Доставка по Україні здійснюється рекомендованим листом  Укрпошти з повідомленням про вручення  або ж Новою Поштою.  Доставка безкоштовна.

Також книгу можна придбати на сайті www.crafta.ua або olx.ua та  www.allegro.pl, де доставка гарантована службою захисту покупця.

10 % від продажу книги буде передано на благодійність (хворим людям та на відбудову костелу св. Антонія з Падуї в Збаражі).

З повагою автор,

В. Дунай