Довідник “Усе про Карту поляка. Зміни 2018” (в продажі)

polonia-consulting.com.ua

Довідник “Усе про Карту поляка. Зміни 2018” (ISBN  978-966-07-3233-9) – це принципово нове, багатофункціональне та універсальне видання, у якому вперше вміщено основні факти з історії, географії та культури Польщі (польською та українською мовами), а також підібрано всю необхідну інформацію з питання отримання Карти поляка та національної візи по Карті поляка. Даний довідник – це удосконалена та доповнена версія Довідника “Усе про Карту поляка та вищу освіту в Польщі”, за допомогою якого  у 2013-2015 роках більше 300 наших читачів отримали Карти поляка на Україні. Ми перші і єині хто комплексно зібрав та систематизував усі знання на тему Карти поляка. Довідник на практиці доказав свою ефективність.

Отож в оновленому довіднику Ви знайдете:

  1. нові взірці заповнених заяв на отримання Карти поляка;
  2. взірці заповнених заяв на відкриття візи;
  3. українськомовні, покрокові інструкції по заповненню вищевказщаних заяв;
  4. питання для підготовки до співбесіди з консулом;
  5. корисні – практичні поради по проходженню співбесіди;
  6. інформацію як записатись на спібесіду в кожному окремому консульстві, а також про графіки виїздних чергувань консулів в справах прийому документів на Карту поляка;
  7. регіональні запитання, що задавалися на співбесідах у різних консульствах;
  8. багато іншої цікавої інформації на цю тему

Для кого і для чого це видання? «Усе про Карту поляка. Зміни 2018» буде незамінним під час самостійної підготовки до зустрічі з консулом з приводу визнання Карти поляка, оскільки містить оптимальний обсяг необхідного матеріалу, а також подає цікаві факти. Довідник покликаний відновити втрачені соціальні, культурні й історичні зв’язки осіб, що мають польське походження, з їхньою батьківщиною.

Структура довідника. Видання подає матеріал з історії Польщі від найдавніших часів до сьогодення. Також описано основні факти з географії та культури Польщі, наведено конкретні довідки про видатних польських діячів. Окремими розділами описано процедуру отримання Карти поляка та національної візи. Текст чітко структуровано, різні підрубрики покликані зосередити увагу користувача на потрібній інформації. Спосіб викладу та оптимальний обсяг матеріалу вигідно вирізняють пропонований довідник серед навчальної та юридичної літератури.

Як користуватися довідником? Завдяки логічному та послідовному розміщенню інформації ви легко й швидко знайдете відповідь на будь-яке запитання. Помічником у цьому стане детальний зміст ( зміст та окремі сторінки наведено нижче на  фотографіях).

Як придбати довідник?

Працюємо на території України та Польщі.

Вартість довідника 350 грн, оплата на карточку ПриватБанку.

Для оптових покупців діє система знижок:

  • 5 шт – 320 грн,
  • 10 шт. -300 грн,
  • 20 шт – 250 грн.

Для замовлення по території України просимо:

  • дзвонити на телефон:  +38 096 552 54 66 (Марія)
  • писати та дзвонити на Viber (+48 603 993 051)
  • писати на електронну пошту: Lcdunaj@gmail.com
  • писати на електронну пошту: polonia-consulting@ukr.net
  • писати на skype: polonia-consulting@ukr.net
  • купляти на сайті www.crafta.ua або olx.ua
  • купляти на сайті www.allegro.pl

Довідник можна особисто переглянути та купити у Києві (центр-Майдан Незалежності), тел. +38 096 552 54 66 (Марія).

Доставка рекомендованим листом  Укрпошти (за наш рахунок)  або ж Новою Поштою  за рахунок оримувача (можлива післяоплата).

В Польщі Довідник можна особисто переглянути та купити у місті Kępno (woj. wielkopolskie), також довідник можна замовити за телефоном +48 603 993 051 (є viber), проте до ціни довідника потрібно долічити кошт доставки Poczta Polska + 10 zł.

*У 2013-2015 рр. за допомогою довідника “Усе про Карту поляка та вищу освіту в Польщі“, більше 300 наших читачів уже отримали Карти поляка. Прошу перейти за вищезгаданим посиланням і почитати коментарі читачів. Також можете перевірити дану інформацію вписавши назву вищевказаного довідника в будь-яку пошукову систему (Google, Yandex, Mozilla Firefox та інші).

Готуєтесь до співбесіди в справі визнання Карти поляка, проте не володієте потрібною інформацією? – Наш довідник допоможе успішно підготуватися до співбесіди та отримати Карту поляка з першого разу, потративши мінімум зусиль та дорогоцінного часу. 

За допомогою нашого довідника Ви  самостійно зможете отримати Карту поляка, зекономивши на послугах юристів та не завжди компетентних посередників. Також з нього можуть скористатися Ваші рідні та знайомі.  Купуючи книгу Ви інвестуєте в своє майбутнє та майбутнє Вашої родини.

10 % від продажу книги буде передано на благодійність (хворим людям та на відбудову костелу св. Антонія з Падуї в Збаражі).

З повагою автор,

В. Дунай

polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua
polonia-consulting.com.ua

 

 

 

polonia-consulting.com.ua

 

 

polonia-consulting.com.ua

 

 

polonia-consulting.com.ua

 

Для замовлення Довідників просимо:

  • дзвонити на телефон:  +38 096 552 54 66  Марія (доставка по Україні та м. Києві)
  • писати та дзвонити на Viber +48 603 993 051  Василь   (для замовлень в Польщі)
  • писати на електронну пошту: Lcdunaj@gmail.com